Сільські новини

Відбувся турнір пам’яті А.Л.Дерев’янка

У 23 чемпіонаті сіл Ковтуни та Мицалівка з настільного тенісу, який присвячений пам’яті кавалера 3-х орденів Слави А.Л.Дерев’янка, взяли участь 13 любителів тенісу. Турнір закінчився впевненою перемогою Максима Дивнича, студента Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. Другим фінішував вчитель фізичної культури Віталій Баранник. На третьому місці  –Роман Горобець, студент Білоцерківського аграрного університету.

Спонсором змагань в черговий раз був керівник СТОВ «Спільне» Валерій Демиденко, який допоміг з придбанням необхідного інвентарю.

Читати далі »

Ми говоримо Путіну: «НІ!»

9 січня українці по цілому світу звертаються до світових лідерів із закликом сказати «Ні» Путіну та його імперській політиці. Організаторами цієї акції є “Рух Опору Капітуляції” та “Вільні Люди”. Вони закликають усіх українців виступити проти імперської політики путінської Росії стосовно України та інших держав.

Українці чинитимуть опір!

Учасники першості сіл Ковтуни та Мицалівка Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області з настільного тенісу приєдналися до акції. Ми говоримо Путіну: «НІ!»

22 чемпіонат сіл Ковтуни та Мицалівка виграв Максим Дивнич

Чемпіонат сіл Ковтуни та Мицалівка з настільного тенісу, який присвячений пам’яті кавалера 3-х орденів Слави А.Л.Дерев’янка, завершився впевненою перемогою Максима Дивнича, студента Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського. Другим фінішував студент Білоцерківського аграрного університету Владислав Строкань. Послідуючі місця зайняли вчитель фізичної культури Віталій Баранник та одинадцятикласник Едуард Ямборський.

У жіночій першості чемпіонкою оголошено дев’ятикласницю Дашу Строкань.

Спонсором змагань в черговий раз був керівник СТОВ «Спільне» Валерій Демиденко. Нагороди вручила староста села Олена Мірошніченко.

Читати далі »

У Ковтунах буде патронатна родина

Із минулого року в Україні завдяки Міжнародній Благодійній Організації «Партнерство «Кожній дитині», крім вже існуючих форм сімейного виховання (прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу,  сімей усиновлювачів та опікунів) появилася нова форма – патронатна сім’я, яка передбачає виховання дітей, які вилучені з сім’ї тимчасово, а їхні батьки не позбавлені батьківських прав.

Читати далі »

Владислав Шерстюк – чемпіон села по настільному тенісу

18 чемпіонат села Ковтуни по настільному тенісу завершився тріумфальною перемогою одинадцятикласника Владислава Шерстюка, який зумів здолати всіх своїх суперників.  

Читати далі »

У Ковтунах проведено 16 чемпіонат села по настільному тенісу

10 січня 2015 року в приміщенні закладу відбувся 16 чемпіонат села Ковтуни по настільному тенісу, турнір, який присвячений пам’яті кавалера трьох орденів Слави А.Л.Дерев’янка. Склад учасників змагань був настільки рівним, що було важко передбачити майбутніх переможців. Для визначення переможців і цього року довелось застосувати додаткові показники. У результаті напруженої боротьби перше місце завоював лідер шкільної команди Вадим Мельник. Друге місце дісталось аспіранту  Кременчуцького політехнічного університету Володимиру Строканю. Третім став студент Національного університету біоресурсів і природокористування України Олександр Теницький, який за результатом особистої зустрічі обійшов дев’ятикласника Владислава Шерстюка.

Читати далі »

У Ковтунах визначили найсильнішу тенісну команду Золотоніського району

Зведена таблиця результатів фіналу  командного чемпіонату Золотоніського району по настільному тенісу:

Теніс ФіналПереможці змагань:

Переможці чемпіонату

Детальний звіт про хід змагань згодом.

У Ковтунах відбувся півфінал чемпіонату району по настільному тенісу

6 команд за круговою системою розіграли у спортивному залі Ковтунівського навчально-виховного комплексу три путівки до фіналу чемпіонату Золотоніського району. На жаль, не прибула команда Скориківки, а команда з Драбівець змушена була виступати поза конкурсом, оскільки два учасники згідно положення не мали права виступати за їх село.

Читати далі »

З Різдвом Христовим!

Отець Любомир з групою дітей приніс радість і боже благословіння в кожну хату

Отець Любомир з групою дітей приніс радість і боже благословіння в кожну хату

29 червня в Ковтунах відзначили День села

Усіх, хто прийшов на свято, приємно вразило приміщення сільського Будинку культури. За досить короткий термін було проведено ремонт стелі, поновлено відкоси на вікнах. Цікава фотовиставка про досягнення жителів сіл Ковтуни та Мицалівка в культурі та спорті викликала інтерес у глядачів і допомогла пригадати миттєвості попередніх заходів.

Читати далі »

Погода