1990 роки – початок ХХІ століття

Дані про кількість учнів у Ковтунівській школі станом на 1 вересня кожного року

Читати далі »

Островська В.І.

Світлина директора Ковтунівської неповної середньої школи 1943-1944 років

Квітень 2018 року в літописі закладу

2 квітня відновились заняття після весняних канікул.

2 квітня атестаційна комісія при відділі освіти Золотоніської райдержадміністрації підтвердила вчителю фізики і математики Малій О.Г. кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «Вчитель-методист»

2-6 квітня учень 10 класу Ростислав Нетудихатка взяв участь в IV етапі VIIІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, що відбулася в м.Київ. Маємо диплом 3 ступеня!

Березень 2018 року в літописі закладу

1 березня проведена шорічна Всеукраїнознавча гра «Соняшник» з української мови, української літератури, історії та народознавства, учасниками якої стали понад 20 учнів 1-10 класів.

2 березня відкрито шкільну виставку з нагоди 95-річчя Золотоніського району.

1-3 березня директор закладу Малий І.В. взяв участь у всеукраїнських змаганнях вчителів із шахів, що проводились в м.Київ.

3-11 березня відповідно до наказу відділу освіти припинено навчальні заняття в зв’язку з карантином.

5 березня на базі Золотоніської районної поліклініки медичний огляд пройшли підлітки 2003 р.н., які навчаються в закладі.

12 березня відновлено навчальні заняття після карантину.

14 березня працівники Золотоніської санітарної служби провели моніторингове обстеження навчальних приміщень та їдальні закладу.

14 березня учні 7-11 класів вшанували пам’ять британського фізика-теоретика Стівена Гокінґа, переглянувши відеофільми та презентації про видатного вченого.

15-16  березня учень 10 класу  Ростислав Нетудихатка разом з учителькою фізики Малою О.Г. взяли участь в настановчо-тренувальних зборах на базі Черкаського національного університету у рамках підготовки до заключного етапу Всеукраїнської олімпіади з астрономії.

16 березня у закладі відбувся концерт учасників художньої самодіяльності села та школи.

17 березня представники закладу взяли участь в зональних змаганнях “Найспортивніше село Золотоніщини”/

Із 24 березня по 1 квітня в закладі оголошено весняні канікули.

26 березня у складі Золотоніського районного об’єднаного театру учнівської молоді були Роман Горобець, Тетяна Тимошенко та Мар’яна Бережецька.

26 березня 17 учнів закладу за сприяння районного відділу освіти побували в м.Чорнобай, де відвідали відомий (єдиний!) на Лівобережжі Черкащини  басейн.

28 березня представники закладу взяли участь в районній спартакіаді профспілки працівників освіти.

Лютий 2018 року в літописі закладу

1 лютого відбулися загальношкільні батьківські збори за участю працівників служб в справах дітей Золотоніської райдержадміністрації.

4 лютого в Черкасах відбулося оцінювання навчальних досягнень з базових дисциплін учасників обласного етапу МАН, в якому взяв участь Ростислав Нетудихатка.

14 лютого в нашому закладі з короткотривалим візитом побували вчителі біології району. Свій виступ продемонстрували учасники шкільної екологічної агітбригади під керівництвом Н.М.Рибак

15 лютого до Київського регіонального центру оцінювання якості освіти відправлено комплекти реєстраційних документів учнів 11 класу.

17 лютого у Черкасах відбувся захист робіт МАН. За підсумками трьох етапів у Ростислава Нетудихатки кращий результат і право виступати на заключному етапі в Києві!

Із 19 лютого по 03 березня курсову перепідготовку в ЧОІПОПП проходить вчитель української мови та літератури Павлюченко П.В.

20 лютого відбулися шкільні змагання по стрільбі з пневматичної гвинтівки, присвячені учасникам Революції Гідності.

19—23 лютого пройшли дні пам’яті Небесної Сотні. Відбулися перегляди фільмів та презентацій.

Січень 2018 року в літописі закладу

У закладі оголошено канікули до 14 січня.

8 січня для заочного оцінювання науково-дослідницьких робіт МАН на обласному етапі направлено роботу Ростислава Нетудихатки “Дослідження змін зоряного неба”.

9 січня на обласній олімпіаді з астрономії виступили Ростислав Нетудихатка, Аліна Близнюк (10 клас), Тетяна Тимошенко (11 клас). У Ростислава кращий результат і право представляти Черкащину на заключному етапі в Києві! Поряд з призерами розмістились в підсумковій таблиці результатів олімпіади Аліна і Таня.

10 січня відбулося засідання педагогічної ради закладу, на якому розглянуто питання:

  1. Про стан навчально-виховної роботи в закладі за підсумками І семестру.
  2. Про стан викладання української мови та літератури.
  3. Про стан роботи з профілактики правопорушень та злочинів серед неповнолітніх.

11 січня на обласній олімпіаді з фізики виступили Власенко Сергій (8 клас), Дивнич Максим (9 клас) та Нетудихатка Ростислав (9 клас). У Максима ІІІ місце! Сергій та Ростислав показали добрий результат, обійшовши багатьох учнів із спеціалізованих шкіл, проте в число призерів не потрапили.

12 січня в обласному фіналі змагань з усного математичного рахунку Прангліміне-2018, що проходив у приміщенні Черкаської ЗОШ №17, Максим Дивнич зайняв ІІ місце.

15 січня відновилися навчальні заняття після зимових канікул.

17 січня на обласній олімпіаді з хімії виступив Дивнич Максим (8 клас).

18 січня у закладі пройшов чемпіонат села по настільному тенісу, присвячений пам’яті кавалера трьох орденів Слави А.Л.Дерев’янка.

19 січня через негоду довелось відмінити запланований захід із Подільським НВК.

20 січня в закладі відбулися зональні змагання командного чемпіонату Золотоніського району по настільному тенісу. Ковтунівська команда одержала право виступати в фіналі.

22 січня у закладі пройшли заходи з нагоди Дня Соборності України

24 січня відбувся традиційний фестиваль щедрівок та колядок «На щастя, на здоров’я на Новий рік», яке було перенесене через непогоду.

28 січня учень 9 класу Максим Дивнич та педагог-організатор В.А. Строкань складі збірної команди села взяли участь в чемпіонаті Золотоніського району по шашках. Сільська команда стала лише одинадцятою в районі.

29 січня проведено заходи, присвячені 100-річчю героїв Крут.

30 січня оголошено результати зовнішнього оцінювання робіт МАН. Робота Ростислава Нетудихатки у трійці кращих серед робіт по астрономії та астрофізиці.

Жовтень 2017 року в літописі закладу

3-4 жовтня всі учні перереєструвались для участі в міжнародному освітньому проекті «Міксіке в Україні». У закладі розпочались тренування по усному математичному рахунку в режимі онлайн, яке проводиться на освітньому сайті Міксіке.

2-6 жовтня в закладі пройшов тиждень доброти.

6 жовтня відбулося шкільне свято «Посвята в першокласники», яке було підготовлене класоводом 1 класу Л.М.Пипкою.

9 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з астрономії взяли участь та Тетяна Тимошенко (11 клас).

10 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з української мови взяли участь Максим Дивнич (9 клас) та Тетяна Тимошенко (11 клас).

11 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з історії взяли участь Аліна Близнюк (10 клас) та Максим Дивнич (9 клас).

12 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з математики взяли участь Аліна Близнюк (10 клас) та Максим Дивнич (9 клас).

12 – 13 жовтня в закладі відбулися урочисті заходи з нагоди дня Захисника Вітчизни.

12 жовтня у приміщенні сільського будинку культури відбувся святковий концерт та змагання «Козацькі забави» за участі учнів Ковтунівського НВК і колективу будинку культури

16 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з фізики взяли участь Власенко Сергій (8 клас), Максим Дивнич (9 клас), Ростислав Нетудихатка (10 клас).

19 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з хімії взяли участь Власенко Сергій (8 клас), Максим Дивнич (9 клас), Ростислав Нетудихатка (10 клас) та Тетяна Тимошенко (11 клас).

20 жовтня в обласній Інтернет-олімпіаді з біології взяли участь Діма Мірошніченко (8 клас), Максим Дивнич (9 клас), Ростислав Нетудихатка (10 клас) та Тетяна Тимошенко (11 клас).

23 жовтня – 29 жовтня оголошено осінніми канікулами.

Вересень 2017 року в літописі закладу

1 вересня відбулося свято з нагоди дня Знань.

5 вересня завершено здачу статистичної звітності та тарифікації на 2016-2017 н.р.

Із 6 вересня заклад працює за стабільним розкладом.

11-15 вересня проходив Олімпійський тиждень.

14 вересня у Подільському відбувся товариський футбольний матч між командами Подільського та Ковтунівського навчально-виховних комплексів. Наші футболісти здобули впевнену перемогу.

З 19 по 23 вересня проведено тиждень біології.

21-22 вересня в очному турі ІХ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій, що пройшов у Черкасах, взяла участь вчитель фізики та математики Мала О.Г., яка ввійшла в число переможців і була відзначена дипломом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України.

22 вересня в школі для учнів 8-11 класів проведено конференцію, присвячену визволенню Золотоніщини від німецько-фашистських загарбників.

23 вересня відбулася екскурсія до Канівського біосферного заповідника.

23 вересня педагог-організатор закладу Строкань В.А. взяла участь в ІІ обласному шашковому турнірі пам’яті Назара Крупки, що пройшов у Коробівці. Головним суддею змагань був директор закладу І.В.Малий.

27 вересня завершили роботу в закладі вихователь дошкільної групи Шеремет С.М. та помічник вихователя Спицька В.І.

28 вересня вихователем дошкільної групи призначено Нечитайло І.В.

28 вересня відбувся товариський футбольний матч між командами Ковтунівського та Драбівецького навчально-виховних комплексів. Наші футболісти знову здобули впевнену перемогу.

29 вересня відбулося шкільне свято з нагоди дня Вчителя. Проведено день дублера, під час якого старшокласники підтримали традицію попередніх років та виступили в ролі наставників на уроках в молодших школярів.

29 вересня в районному святі з нагоди дня Вчителя, взяла участь делегація закладу. Під час урочистої частини за успіхи в роботі відзначено Почесною грамотою Золотоніської районної ради та Золотоніської райдержадміністрації вчителя фізики Малу О.Г. та грамотою відділу освіти вчителя музики Теницького О.Г.

Квітень 2017 року в літописі закладу

3 квітня відновились заняття після весняних канікул.

3-7 квітня учень 9 класу Нетудихатка Ростислав взяв участь в IV етапі VII Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, що відбулася в м.Одеса.

4 квітня на засіданні педагогічної ради закладу розглянуто порядок закінчення навчального року.

5 квітня у закладі завершилась акція «Від серця до серця».

5 квітня в закладі перебував голова Золотоніської районної ради Валерій Петрович Саранча

6 квітня відбувся загальношкільний суботник, в якому взяли участь всі учні та працівники закладу

7 квітня атестаційна комісія при відділі освіти Золотоніської райдержадміністрації підтвердила вчителю біології та хімії Рибак Н.М. кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії»

12 квітня у закладі відзначили  День космонавтики.

12 квітня представники закладу побували на Дні фізмату на запрошення кафедри фізики навчально-наукового інституту фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

12 квітня Ростислав Нетудихатка зайняв третє місце в очному турі обласного турніру «Фізичні задачі-оцінки» імені Михайла Сіденка.

19 квітня наш заклад приймав учасників зональних змагань  дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл» («Джура»)

Березень 2017 року в літописі закладу

1 березня було проведено загальношкільні батьківські збори.

7 березня відбулися урочисті заходи молодших та середніх школярів з нагоди Міжнародного жіночого дня.

7 березня в приміщенні закладу відбувся урочистий концерт учасників художньої самодіяльності Ковтунівського СБК з нагоди свята 8 Березня.

Із 7 по 16 березня в закладі відповідно до наказу відділу освіти райдержадміністрації проведено Декаду правових знань з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

9 березня відбувся шкільний відбірковий етап районного конкурсу «Мистецький дивокрай Черкащини».

14 березня на базі Золотоніської районної поліклініки медичний огляд пройшли 11 підлітків 2002 р.н., які навчаються в закладі

15-17 березня у тренувальних зборах по підготовці до IV етапу Всеукраїнської олімпіади з астрономії взяли участь вчитель Мала О.Г. та учень 9 класу Нетудихатка Ростислав.

16 березня 12 учнів закладу взяли участь в Міжнародному етапі математичного конкурсу «Кенгуру»

17 березня (із запізненням на два тижні через запізніле надходження текстів завдань від організаторів) у закладі була проведена шорічна Всеукраїнознавча гра «Соняшник» з української мови, української літератури, історії та народознавства, учасниками якої стали 18 учнів 1-8 класів.

21 березня проведено підсумкове засідання атестаційної комісії закладу

22 березня відбулася творча зустріч з працівниками централізованої районної бібліотеки та колишніми сільськими бібліотекарями Ямборською Н.І. та Власенко Г.Т.

23 березня учнями та працівниками закладу проведено благоустрій території закладу.

24 березня у закладі в рамках проекту «Марафон Охочих правознавців» перебувала група учнів та вчителів з Мелітополя.

Із 24 березня по 02 квітня у закладі триватимуть весняні канікули.

25 березня група учнів закладу разом з гостями з Мелітополя побували на екскурсіях в Гельмязеві та Каневі.

Із 27 березня по 08 квітня — курсова перепідготовка вчителя початкових класів Крохи В.В. та вихователя дошкільної групи Шеремет С.М. в Черкаському ОІПОПП.

28 березня під час засідання Міждисциплінарного методичного семінару, що проводився на базі Черкаського національного університету ім.Богдана Хмельницького відмічено Малу О.Г., вчителя фізики та математики.

30 березня Аня Шерстюк, учениця 5 класу, виступила на заключному етапі районного конкурсу “Мистецький дивокрай Черкашини”.

Погода